NIEUWJAARMENU – MENU DE NOUVEL AN
31 december-decembre 2017 en 1 januari-janvier 2018

Aperitief, een trio van Canadese kreeft met koningskruid, nantua en
bloemkoolmousseline

Aperitif, trio d’homard canadien, basilic, nantua et mousseline de
chou-fleur


Een romig aspergesoepje met het wit van gebakken tarbot, asperges,
groene aspergetips en spitskool

La crème Argentueil, blanc de turbot poêlé, asperges, pointes
vertes et chou pointu

Krokant gebakken kalfszwezeriken, Noorse nieroogkreeftjes met single malt whisky,
bospaddestoelen, witloofblaadjes, brunoise appel

Ris de veau poêlés croustillant, langoustines norvégiennes au whisky single
malt, champignons des bois, feuilles de chiconettes, brunoise pomme

Het kaasbordje
Les fromages affinés

Nougatijs met verse frambozen, kersen en frambozencoulis
Nougat glacé aux framboises et cerises fraîches, coulis de framboises

Mokka en liflafjes
Moka et mignardises

€ 110,00

RESERVATIE GEWENST 0478 224453