KERSTMENU – MENU DE NOËL 
24 en 25 december-decembre 2017 

Aperitief, gefrituurde kalfszwezeriken, kroketje van jong kalkoentje,
verse herfsttruffel, rode porto, brunoise knolselder, doyenne peer en stekelbescompote

Apéritif, ris de veau frits, croquette de dindonneau, truffe d’automne fraîche,
porto rouge, brunoise céleri-rave, poire doyenné et compote de groseilles à maqueraux 

Gebakken Noorse nieroogkreeftjes, een taartje van Noorse koningskrab met broccolipuree,
ricotta, spitskool en kaviaarroom

Langoustines norvégiennes poêlées, tartelette de crabe royal norvégien,
purée de brocoli, ricotta, chou pointu et crème de caviar 

Medaillons van Canadese kreeft, asperges, groene aspergetips, broodkorstjes,
mousseline van erwtjes, Parijse aardappeltjes

Medaillons d’homard canadien, asperges, pointes vertes, croûtons,
mousseline de petits pois, pommes parisiennes 

Het kaasbordje
Les fromages affinés 

Een parfait van Mandarine Napoléon, sorbet van clementijnen met gegrilde
amandelen en bittere chocolade
Le parfait de Mandarine Napoléon, sorbet de clementines, amandes grillées
et chocolat amer 

Mokka en liflafjes
Moka et mignardises 

€ 105,00

  
RESERVATIE GEWENST 0478 224453