FIJNPROEVERSMENU - MENU PRESTIGE 
( vanaf zaterdag 24 november tot en met zondag 23 december 2018 )  
 
  
Aperitief, kroketjes van fazant met verse herfsttruffel, wilde paddestoelen
op een bedje van julienne witte kool en geraspte appel, gearomatiseerd met 
truffeljus
Apéritif, croquettes de faisan et truffe fraîche d'automne, champignons des bois
sur lit  de julienne chou blanc et pomme râpée, jus de truffes

Gebakken ganzenlever en Noors nieroogkreeftje, bloemkoolmousseline, rode biet,
brunoise peer, gekarameliseerde verse vijg en mosterd
Le foie d'oie poêlé et langoustine norvégienne, mousseline de chou-fleur,
betterave rouge, brunoise poire, figue fraîche caramelisée et moutarde

Medaillons van hazenrug met jonge Bols, geneverbessen, geconfijte schorseneren
in frambozenconfituuur, spruitjes en knolselderkroketjes
Medaillons de râble de lièvre au Jeune Bols, salsifis confit à la confiture de 
framboises, chou de Bruxelles et croquettes de céleri-rave

Het kaasbordje
Les fromages affinés

In huis bereide speculoosroomijs, sorbet van mandarijntjes en bittere chocolade
 La glace de speculoos fait à la maison, sorbet de mandarines, chocolat amer

Mokka en liflafjes
Le moka et mignardises

€ 100,00