FIJNPROEVERSMENU - MENU PRESTIGE 
( vanaf zaterdag 30 maart tot en met vrijdag 26 april 2019 )
 
  
Aperitief, gefrituurde zeetongreepjes met bloemkoolbloempjes,
honingtomaatjes, komkommer, kervel en grappa
Apéritif, goujonettes de sole frites, chou-fleur, tomates miel,
concombre, cerfeuil et grappa

Een trio van asperges uit Tremelo : een romig aspergesoepje,
asperges op zijn Vlaams, asperges met in huis verse handgepelde
Oostendse garnaaltjes en koningskruid
 Trio d'asperges de Tremelo : une crème d'asperges, asperges
à la flamande, asperges aux crevettes fraîches d'Ostende
pelées à la maison et basilic

Nootjes van melklammetje uit Nederland met zaadjesmosterd,
dauphinois aardappeltjes, opgevulde Parijse paddestoelen
met spinaziescheuten en snijboontjes
Noisettes d'agneau de lait du Pays-Bas, moutard de grains,
gratin duaphinois, champignons de Paris fourrées de
pousses d'épinards et haricots coupés

Het kaasbordje
 Les fromages affinés

Een flensje met gekarameliseerde Belgische primeur aardbeien
 Une petite crêpe aux fraises belges

Mokka en liflafjes
Le moka et mignardises

€ 100,00