FIJNPROEVERSMENU - MENU PRESTIGE 
( vanaf zaterdag 1 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 )
 
  
Aperitief, een bladerdeeggebakje, Noorse koningskrab,
puree van romanesco, brunoise knolselder en nantua
Apéritif, une feuillantine, crabe royal norvégien,
purée de romanesco, brunoise céleri-rave et nantua

Een romig kerriesoepje, groene aspergetips, prei, citroengras, banaan
en gebakken medaillons van skrei
 Une crème de curry, pointes, citronelle de l'Inde, banane
et medaillons de skrei poêlés

Gefrituurde wilde gambas uit Suriname, dragonmousseline, een taartje
van geplette aardappel, mergpompoen, beukenzwammen en kaviaartomaatjes
Gambas sauvages frits de Suriname, mousseline d'estragon,
tartelette de pomme de terre creusés, courgette, polygottes et
tomates caviar

Het kaasbordje
 Les fromages affinés

Een parfait van Golden Delicious, geflambeerde appelringen,
brunoise ananas en munt
 Un parfait de Golden Delicious, rouelles de pommes flambées,
brunoise ananas et menthe

Mokka en liflafjes
Le moka et mignardises

€ 100,00