FIJNPROEVERSMENU - MENU PRESTIGE 
( vanaf zaterdag 29 september tot en met vrijdag 26 oktober 2018 )  
 
  
Aperitief, pareltjes van in huis bereide ganzenleverpastei en geconfijte eendenlever
met compote van stekelbessen, blauwe druiven, schijfjes Doyenné peer en
gekarameliseerde peperkoek
Apéritif, perles de foie gras fait à la maison et foie de canard confit, compote de groseilles
à maqueraux, raisins bleus, lamelles de poire Doyenné, pain d'épices caramelisé

Gebakken Noorse Sint-Jacobsnootjes met een spruitencrème, jonge spruitjes,
Brussels witlof, pijnboompitten en grappa
Noix de coquilles St.-Jacques norvégiennes, crème de choux de Bruxelles,
choux de Bruxelles, pignons de pin et grappa

In wijngaardblad gebakken jong patrijsje met madeira, Parijse paddenstoel opgevuld
met crème van verse herfsttruffel, raapjes in gelei van rode aalbessen
Le perdreau poêlé en feuille de vigne au madère, champignon de Paris fourré d'une crème
de truffe fraîche d'automne, petits navets en gelée de groseilles rouges

Het kaasbordje
Les fromages affinés

Een parfait met eau-de-vie van Golden Delicious, beignet van appel,
coulis van zwarte aalbessen
 Le parfait à l'eau-de-vie de Golden Delicious, beignet de pomme,
coulis de cassis

Mokka en liflafjes
Le moka et mignardises

€ 100,00